Loading

Zakaj najeti Free2rent vozilo?

Zakaj bi se odločili za najem vozila poleg “običajnih” razlogov?

Najem vozila, pa naj bo to osebno ali tovorno vozilo, je veliko več, kot si morda predavljate. Morda se odpravljate na družinsko potovanje in v vašem vozilu ni dovolj prostora, ali pa bi vozilo rabili le občasno in se vam nakup vozila ne splača. Lahko, da se za nakup vozila še odločate, pa potrebujete še nekaj časa.

 

Osebni najem vozil

Osebni najem vozila vam omogoča, da izberete vozilo, ki je prilagojeno vašim trenutnim potrebam in ima specifične lastnosti, ki jih trenutno iščete pri vozilu. Vozilo lahko najamete točno za toliko časa, kolikor ga potrebujete in vam ne stoji brezpredmetno na parkirišču ali v garaži. V kolikor vozila za vsakdanje potrebe ne potrebujete, pa ga lahko najamete le za družinsko potovanje ali kaj podobnega.

Pri najemu vozil lahko vedno izbirate med znamkami avtomobila, ki vam najbolj ustrezajo, ter izberete željeno kategorijo. V kolikor vam vozilo ne ustreza, pa ga lahko brezskrbno zamenjate za drugega.

Seveda lahko najamete avtomobil oz. osebno vozilo ali kombi oz. tovorno vozilo.

 

Poslovni najem vozil

Poslovni najem vozil je namenjen podjetjem, ki ne želijo kupiti vozil, temveč želijo plačati le uporabo vozil za določen čas.

Optimalna rešitev za podjetja, ki morda vozil ne potrebujejo vedno, temveč le za določen čas, ter se ne želijo vezati z nakupom vozil. To lahko pomeni kratkoročni ali dolgoročni najem vozila. Prav tako vam poslovni najem vozil omogoča, da avomobil ali tovorno vozilo zamenjate, ko se spremenijo potrebe podjetja.

Seveda lahko najamete avtomobil oz. osebno vozilo ali kombi oz. tovorno vozilo.

 

Comments (Ni komentarjev)