Loading
Free2rent vam ne ponuja zgolj najema vozil, temveč želi skupaj z vami spremeniti način razmišljanja o mobilnosti ter vam pomagati pri snovanju novih in drugačnih doživetij. Ponujamo vam kakovostno storitev na področju mobilnosti. Stremimo k najbolje opravljeni dejavnosti v najkrajšem možnem času.

Zakaj izbrati Free2Rent?

Smo podjetje z vizijo, ki se ukvarja z izposojo avtomobilov oz. osebnih vozil ter kombijev oz. tovornih vozil. Ponujamo vam širok spekter najnovejših vozil za različne potrebe.

Naše storitve

  • ● Kratkoročni najem avtomobila oz. osebnega vozila in kombija oz. tovornega vozila
  • ● Dolgoročni najem avtomobila oz. osebnega vozila in kombija oz. tovornega vozila
  • ● Poslovni najem vozil s celovitimi storitvami (all inclusive)
  • ● Upravljanje  voznega parka
  • ● Svetovanje glede mobilnosti
onujamo vam dnevni, tedenski, mesečni ali letni najem avtomobila ali kombija oz. tovornega vozila, ter poslovni najem vozila. Širok spekter vozil ter fleksibilen termin najema. Dostava vozil na dogovorjeno mesto ob dogovorjenem času. Poslovalnice Ljubljana in Celje.

Poslanstvo

Naše poslanstvo je omogočiti ljudem in podjetjem prijazno ter fleksibilno mobilnost, s katero si lahko znižate stroške prevoza. Ponujamo širok izbor vozil in mobilnost po meri. Naša strategija temelji na načelu trajnostnega razvoja ter fleksibilnosti in udobja za naše stranke.

Vizija

Vsak dan utrjujemo položaj enega izmed vodilnih podjetij za izposojo vozil v Sloveniji. Svoje cilje dosegamo s krepitvijo dolgoročnih poslovnih povezav in partnerskih odnosov na področju mobilnosti.

Vrednote

Naši najpomembnejši vrednoti sta hitrost in fleksibilnost. Imamo širok spekter znanja, smo sposobni, inovativni in iznajdljivi. Naš cilj je biti prvi – ne samo v prodaji, temveč tudi pri odkrivanju novih potreb na trgu. To dosegamo s storitvami, prilagojenimi posameznikovim potrebam.

Partnerstvo in zaupanje

Pri Free2rent gradimo dobre medsebojne odnose, ki so temelj za spoštljiv odnos do naših poslovnih partnerjev, kupcev in dobaviteljev. Dobri in odprti odnosi namreč omogočajo poslovno uspešnost.

Kreativnost in učinkovitost

Vzdušje, ki ga ustvarjamo v našem podjetju vodi k vrhunskim rezultatom. Zaposleni v Free2rent podjetju smo ustvarjalni, inovativni ter motivirani za nove ideje. Skupaj iščemo rešitve za zadovoljstvo naših strank.