Loading

FREE2RENT ZAVAROVANJE

Pri Free2rent – rent a car – želimo proaktivno izboljšati zavarovalne rešitve po meri vsakega posameznika, ki se odloči za najem vozila (najem avtomobila, najem kombija ali poslovni najem vozil).

Rešitve prilagodimo vsakemu posamezniku glede na potrebe in navade, ki jih spoštujemo.

Predvidimo, primerjamo in se skupaj z vami odločimo preudarno.

Zato vas vabimo, da se za zavarovanje odločite pri Free2rent.

Pri izposoji avtomobilov, izposoji kombijev ali poslovnem najemu vozil vam lahko avtomobilska zavarovanja preprečijo nadaljnje nevšečnosti pri morebitni nastali škodi.

AVTOMOBILSKA ZAVAROVANJA

Osnovno zavarovanje vozila. AO je zakonsko predpisana za vse lastnike vozil in krije škodo, ki bi jo v primeru prometne nesreče povzročili drugim udeležencem.
Razširjeno zavarovanje odgovornosti tudi na voznika. Z zavarovanjem AO Plus ste kot voznik upravičeni do odškodnine za lastne telesne poškodbe in smrt, kadar ste v nezgodi udeleženi kot povzročitelj nesreče.
Kasko zavarovanje avtomobila vam zagotavlja finančno varnost v primeru, ko ste sami odgovorni za dogodek v prometu in pri tem nastane škoda na vašem vozilu. Prav tako ste zavarovani v primeru dogodkov, na katere sami nimate vpliva, kot so kraja, poškodbe na parkirišču, dejanja iz objestnosti in druge nevšečnosti.
Delni kasko vas zavaruje pri škodi, ki nastane na steklu (E), svetlobnih telesih in ogledalih (J), naletu divjadi ali domačih živali (D), tatvini (K), parkirišču (H) ter vam omogoča nadomestno vozilo (I). Nekatere zavarovalnice imajo ločeno še kombinacijo za naravne nesreče (B). Praviloma so to splošne oznake, nekatere zavarovalnice jih označujejo drugače. Običajno se delne kombinacije avtomobilskega kaska zavarujejo brez odbitne franšize.
Zavarovanje avtomobilske pomoči na cesti v primeru okvare ali prometne nezgode. Prav tako vam je omogočeno nadomestno vozilo ter prevoz oseb do doma.

LOKACIJE

Poslovalnica Celje

Fri Rent d.o.o.
Dečkova cesta 43
3000 Celje

Tel: +386 80 16 30
Email: info@free2rent.si

Poslovalnica Ljubljana

Fri Rent d.o.o.
Trg Osvobodilne fronte 6
1000 Ljubljana

Tel: +386 41 805 040
Email: info@free2rent.si

Kontaktirajte nas